Сезонните карти за мачовете на „Миньор“ вече са в продажба

Пропуските могат да бъдат закупени в сладкарница "Енерджи"

Снимка: minyor-pernik.bg
18:53 - 08/07/2021

Сезонните абонаментни карти за домакинските мачове на Миньор за сезон 2021/22 вече са в продажба от днес. Пропуските са с цена 55 лева и могат да бъдат закупени в сладкарница „Енерджи“ (бившата сладкарница „София“) в центъра на Перник. Притежателите на карта ще могат да наблюдават на преференциална цена деветнадесет мача от първенството на Втора лига, а също така двубои за Купата на България, ако жребият определи домакинство на Миньор.


С отстъпката от около 50% ръководствата на футболния клуб и фенклуба на „жълточерните“ искат да улеснят най-верните си фенове и да им благодарят за успешната кампания преди година.
„Заради пандемията и затворените стадиони през изминалата година, нашите привърженици бяха един вид ощетени. С по-високата отстъпка през тази кампания искаме да компенсираме най-верните си фенове, които винаги са били 12-ия играч на Миньор. Надяваме се през новия сезон да няма форсмажорни обстоятелства и да бъдем заедно на стадиона във всеки един двубой. Заедно сме по-силни! Бъдете здрави и само Миньор!“, заявиха от ръководството на клуба.

С подкрепата на: