Венци Василев: Завърнах се у дома

През тези 10 години не спирах да нося Миньор в сърцето си, твърди защитникът

Снимка: minyor-pernik.bg
15:32 - 10/06/2022

“Завърнах се отново у дома и съм щастлив”, заяви защитникът Венци Василев след първата тренировка на Миньор Перник. Бранителят отново облича фланелката на родния си клуб след като в последните 10 години игра последователно в ЦСКА, Берое, Етър, ФК ЦСКА 1948 София.
“През тези 10 години част от сърцето ми винаги е било с Миньор и всеки път, когато имах възможност аз бях на стадиона. Влизайки отново в съблекалнята на родния ми клуб имах чувството, че никога не съм си тръгвал. Когато говорих с Христо Янев и Велизар Димитров не съм имал колебания дали да приема офертата. Дойдох, за да помогна. Миньор ми е дал много и искам да се отблагодаря за всичко това. Попадам в един млад и сплотен колектив. Ще помогна на тези момчета. Ще им подам ръка и единственото, което няма да им позволя е да наведат главите. Ние носим фланелката на Миньор и трябва да го правим с чест. Може да се случи да загубим, но никога няма да е без битка и”, заяви Василев пред minyor-pernik.bg
“Освен възможността да съм отново у дома, ме спечели и това, че клубът има големи амбиции. Перник заслужава отбор в елита и ние ще се борим за това. Категоричен съм, че ще дадем всичко от себе си, за да не отстъпваме на волята и характера на нашите фенове”, заяви Василев.

С подкрепата на: