Клубът

Всички

 • Стоян Георгиев
  Нападател
  Роден: 21 ноември 1993
  18

  Стоян

  Георгиев

 • Мирослав Иванов
  Защитник
  Роден: 23 май 1996
  23

  Мирослав

  Иванов

 • Любомир Христов
  Полузащитник
  Роден: 31 юли 1995
  6

  Любомир

  Христов

 • Калоян Йосифов
  Полузащитник
  Роден: 29 януари 1998
  7

  Калоян

  Йосифов

 • Димитър Панталеев
  Полузащитник
  Роден: 19 декември 1995
  28

  Димитър

  Панталеев

 • Виктор Василев
  Полузащитник
  Роден: 27 януари 1999
  9

  Виктор

  Василев

 • Веселин Васев
  Полузащитник
  Роден: 12 ноември 1994
  5

  Веселин

  Васев

 • Антон Славчев
  Защитник
  Роден: 21 юни 1995
  3

  Антон

  Славчев

 • Алекс Георгиев
  Вратар
  Роден: 22 юли 1995
  99

  Алекс

  Георгиев

 • Томислав Павлов
  Полузащитник
  Роден: 10 юни 1991
  10

  Томислав

  Павлов

 • Стивън Милчев
  Полузащитник
  Роден: 25 юли 2000
  21

  Стивън

  Милчев

 • Кристиян Михайлов
  Защитник
  Роден: 7 октомври 2000
  24

  Кристиян

  Михайлов

 • Иван Александров
  Защитник
  Роден: 10 юни 2000
  20

  Иван

  Александров

 • Димитър Савов
  Защитник
  Роден: 29 януари 1998
  14

  Димитър

  Савов

 • Денислав Балев
  Нападател
  Роден: 22 март 1997
  30

  Денислав

  Балев

 • Виктор Райчев
  Защитник
  Роден: 26 май 1986
  2

  Виктор

  Райчев

 • Антоан Василев
  Защитник
  Роден: 24 април 2000
  13

  Антоан

  Василев

 • Даниел Леонтиев
  Вратар
  Роден: 9 януари 1994
  1

  Даниел

  Леонтиев

 • Aнтон Kиров
  Защитник
  Роден: 22 юли 1990
  26

  Aнтон

  Kиров

 • Илиян Илиев
  Полузащитник
  Роден: 6 ноември 1988
  15

  Илиян

  Илиев

 • Кристиян Слишков
  Полузащитник
  Роден: 26 декември 1999
  8

  Кристиян

  Слишков

С подкрепата на: