Съдия се подигра с „Миньор“

"Чуковете" рухнаха в края

Снимка: minyor-pernik.bg
22:33 - 12/04/2018

Главният съдия Ивайло Ненков се подигра с Миньор и се превърна в основна причина перничани да загубят гостуването си на Чавдар в Етрополе с 3:1. В 48-та минута на мача реферът не отсъди очевадна дузпа за гостите при резултат 1:1 и повлия за крайния изход в двубоя.
Срещата започна с по-добра игра на „чуковете“, които за 10 минути създадоха и пропуснаха две чисти положения чрез Лъчезар Георгиев и Стивън Милчев.
В 16-та минута все пак Миньор излезе напред в резултата. Денил Селимински бе на точното място след продължителна атака и изведе гостите напред. Само няколко минути по-късно голмайсторът се превърна в антигерой за отбора си, след като направи глупав фаул на 19 метра пред вратата. Мишев от домакините изпълни перфектно прекия свободен удар за 1:1.
Минути след почивката Илиян Илиев изведе Кадифчин сам срещу вратаря на Чавдар Митев. Халфът на Миньор пръв стигна до топката и бе фаулиран в наказателното, но реферът измисли нарушение в атака.
Миньор продължи да атакува, но пропусна отлични възможности чрез Георгиев и Божидар Атанасов.
В 83-та минута неориентирани действия в защитата на Миньор позволиха на Михайлов от домакините отблизо да се разпише, а още с подновяването на играта Кадифчин сбърка и Николай Иванов оформи крайния резултат.

С подкрепата на: