Сашо Манолов се присъедини към „Миньор“

"Чуковете" срещат "Германея" вместо "железничарите" от София

Снимка: minyor-pernik.bg
19:12 - 06/07/2018

Полузащитникът Александър Манолов е поредното ново попълнение на Миньор. 26-годишният футболист, който в кариерата си е играл за Локо (София), Марек и Септември (София) вече се присъедини към новите си съотборници. В началото на седмицата Манолов разтрогна договора си с Монтана и предпочете предложението на „жълточерните“ пред оферта от втородивизионния Кариана (Ерден).
„С привличането на Сашо Манолов селекцията ни е почти завършена. До лагера в Ковачевци може да вземем най-много още един футболист и ще определим групата, с която ще влезем в първенството.“, казаха от клуба.
В същото време стана ясно, че от Локомотив (София) са отказали договорената за 17-ти юли проверка. Щабът на Миньор реагира светкавично и се разбра за контрола с колегите си от Германея (Сапарева баня). Двубоят ще бъде на 18-ти юли в Ковачевци, където Миньор ще бъде на лагер.
Ръководството на Миньор определи и нова цена на билетите за новото първенство. От есента входните талони за домакинските мачове ще струват 5 лева.

С подкрепата на: