Над 500 човека видяха равенство с „Марек“ в Ковачевци

"Чуковете" се връщат в Перник до началото на първенството

Снимка: Десислава Зонева
23:45 - 29/07/2017

Над 500 човека видяха поредната контрола на Миньор. На отлично подготвения терен в Ковачевци перничани направиха 1:1 с Марек. На гърба на мачовете от Първа лига и дебюта на Струмска слава в професионалния футбол, „чуковете“ събраха завидна посещаемост.
Двубоят започна лошо за възпитаниците на Даниел Бачков. В 7-та минута Чачев получи удобна топка зад защитата на Миньор и откри резултата. Последваха силни минути на „жълто-черните“ и два пропуска на Денис Николов. Дошлият на проби футболист на два пъти пропусна сам срещу вратаря в рамките на две минути. В 25-та минута Томислав Павлов възстанови равенството. Капитанът получи пас от Илиян Христов и от трудна ситуация прати топката в далечния десен ъгъл за 1:1.
През втората част двамата треньори Данаил Бачков и Цветан Видински направиха куп смени, а възпитаниците им пропиляха по няколко добри възможности.
До началото на първенството Миньор ще се готви при домашни условия, а последната контрола ще бъде на 5-ти август срещу ЦСКА 1948 на Стадиона на мира.

С подкрепата на: