„Миньор“ унизен в Сливница

"Чуковете" с най-тежка загуба за сезона

Снимка: minyor-pernik.bg
12:56 - 04/11/2018

Сливнишки герой нанесе най-тежката загуба на Миньор от началото на сезона, налагайки се с 4:0 на собственият си стадион в Сливница. Перничани продължиха с неубедителните си игри, допуснаха куп грешки и допринесоха за разгрома.
Домакините откриха резултата в 24-та минута с автогол на Мартин Василев. Централният защитник отклони с глава безобидно центриране от фаул и прати топката в собствената си врата. Липсата на добра комуникация между вратар и защита продължи и доведе до второ попадение за тима от Сливница. В 45-та минута трима футболисти на Миньор изгледаха как Костадин Кафтанов отклонява топката с пета в левия стълб, а оттам в мрежата за 2:0.
Две минути преди попадението „чуковете“ имаха основателни претенции за дузпа след като Иво Иванов бе изблъскан в гръб от защитник, но съдята Иван Иванов си замълча.
През второто полувреме Героя изнесе урок по тактическа дисциплина и с бързи контраатаки доведе мача до разгромното 4:0. В 67-та минута влезлият като резерва Димитър Маймунков бе изведен отляво, напредна и поднесе топката на главата на Мариан Хаджиев, който от няколко метра направи 3:0.
Крайното 4:0 дойде в 90-та минута, когато защитникът на домакините Сибил Карагьозов намери Хаджиев и нападателят препарира вратаря на Миньор Леонтиев с второто си попадение в мача.

С подкрепата на: