„Миньор“ с най-доброто срещу ЦСКА 1948

Столична бригада с наряд за мача

Снимка: Десислава Зонева
10:24 - 22/10/2017

Миньор ще излезе с всичко най-добро срещу лидера в Югозападната трета лига ЦСКА 1948. Двубоят е днес от 16 часа на терена на ДИТ в столичния кв. Драгалевци. Старши треньорът Данаил Бачков ще може да разчита на всички свои футболисти, след като в тима няма наказани и контузени.
Очаква се Миньор да бъде подкрепен от над 100 свои привърженици, които тръгват към столицата в 14 часа от пернишката автогара. Цената на билетите, определена от домакините е 10 лева.
Перничани ще влизат на стадиона през отделен вход, като ще пристигнат по предварително определен маршрут. От двата клуба направиха сериозни усилия за създаване на добра организация и се надяват мачът да се превърнат в празник.
Срещата ще бъде ръководена от столична съдийска бригада начело с Георги Николов, на когото ще помагат Станислав Станев и Владимир Велев.
„Излизаме с нагласата да покажем добър футбол. Съперникът ни има солиден отбор и не случайно е на първо място, но ние сме Миньор и ще търсим победата. Да стигнем до нея обаче трябва да сме концентрирани от първата до последната минута и да се опитаме да сме максимално ефективни в атака.“, заявиха от щаба на „чуковете“.
През седмицата ръководството на Миньор се срещна с футболистите и им пожела успех.
„Момчетата имат нужда от подкрепа и се надяваме, че ще я получат от привържениците. Призоваваме перничани отново да бъдат 12-ия играч на Миньор, но само с позволени средства, да не се подават на провокации, за да не се повтарят инцидентите от Пазарджик.“, заявиха от пернишкия клуб.

С подкрепата на: