„Миньор“ с благотворителни билети за Стивън

"Чуковете" стартират пролетта в събота срещу "Янтра"

Снимка: "Чуковете" стартират пролетта в събота срещу "Янтра"
18:21 - 15/02/2022

Футболен клуб Миньор продължава благотворителните си инициативи за набиране на средства, необходими за лечението на перничанина Стивън Бориславов. Преди броени дни на турнир, организиран от детско-юношеската школа на клуба бяха събрани над 10 000 лева в подкрепа на младия ни съгражданин. Тъй като необходимата сума за лечението на Стивън в Германия далеч надхвърля възможностите на семейството му, ръководството на Миньор реши да пусне благотворителни билети за първото домакинство от пролетния дял на първенството срещу Янтра (Габрово). Двубоят е в събота от 14 часа на стадион „Миньор“, а средствата събрани от продажбата на входни талони ще бъдат преведени по сметката на Стивън.
„Приканваме повече привърженици на Миньор да дойдат и да подкрепят отбора в събота. Освен, че ще надъхат момчетата за по-добро представяне, заедно ще дадем шанс на едно пернишко дете да бъде излекувано.“, призоваха от клуба.
Срещата ще се проведе при спазване на всички действащи в момента противоепидемиологични мерки, ако здравните власти междувременно не променят изискванията.

С подкрепата на: