„Миньор“ приключи лагера в Петрич с победа

"Чуковете" удариха "Ком" (Берковица) с 4:0

Снимка: minyor-pernik.bg
17:45 - 12/02/2020

Миньор приключи лагера в Петрич с нова убедителна победа. Перничани удариха Ком (Берковица) с 4:0 на стадион „Цар Самуил“, а непосредствено след мача се прибраха в Перник, където ще се готвят до началото на пролетния полусезон. Само преди три дни „жълточерните“ спечелиха със същия резултат срещу Банско.
Капитанът Томислав Павлов откри резултата в 10-та минута с удар от границата на наказателното поле. Секунди преди почивката Калоян Йосифов удвои. Превъзходството на Миньор можеше да бъде по-убедително, но удари на Гогов и Савов преминаха на сантиметри от целта.
През втората част „чуковете“ продължиха да са по-настоятелния отбор и успяха да достигнат до две нови попадения дело на Радой Божилов. В 67-та минута полузащитникът с отмерен удар от 16 метра направи 3:0, а в самия край се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение срещу него.
Следващата контрола на Миньор е в събота срещу Сливнишки герой, а срещата ще се играе на стадиона в Ковачевци, заради ремонт на тревното покритие на стадион Миньор.

С подкрепата на: