„Миньор“ привлече Иво Иванов и Мартин Василев

19 футболисти изведе Кайзера за първа тренировка

Снимка: minyor-pernik.bg
19:36 - 02/07/2018

Миньор привлече в редиците си още двама нови футболисти минути преди началото на предсезонната си подготовка. През новия сезон фланелката на „чуковете“ ще носят опитният полузащитник Иво Иванов и бранителят Мартин Василев. Двете нови попълнения имат опит в професионалния футбол и от щаба на Николай Тодоров се надяват те да вдигнат нивото на отбора. 33-годишният Иванов, който е носител на Купата на България с ЦСКА, идва в Перник от Локомотив (София), а централният бранител Мартин Василев пристига от Оборище (Панагюрище). Така новите имена при „жълточерните“ вече са четири, след като по-рано в пернишкия клуб пристигнаха вратарят Станислав Димитров и нападателят Тодор Чаворски.
„Селекцията ни е насочена изцяло към повишаване на качеството и конкуренцията. Водим разговори с още някои футболисти, като до два дни ще има яснота около окончателния вид на групата, с която ще работим през новия сезон“, заяви старши треньорът Николай Тодоров.
На първото занимание Кайзера изведе 19 футболисти, които в следващите дни ще се присъединят Виктор Райчев, Димитър Савов, Денислав Балев, Стефан Аличков, Денил Селимински и Любомир Илиев.
През следващата седмица отборът ще изиграе 3 контролни срещи с Локомотив (Пловдив), Кариана (Ерден) и Монтана.

С подкрепата на: