„Миньор“ привлече Виктор Райчев и Денил Селимински

Преговорите за треньор са в напреднала фаза

20:42 - 04/12/2017

Ръководството на Миньор договори първите двама футболисти, които ще подсилят „чуковете“ за пролетния полусезон в Югозападната трета лига. Подготовка с перничани в началото на 2018-та година ще започнат Виктор Райчев и Денил Селимински.
Райчев се завръща в родния си клуб след гастрол в ЦСКА и Локомотив (София) и с привличането му се цели заздравяване на защитата.
Денил Селимински играе като офанзивен полузащитник. В кариерата си 23-годишният футболист е носил екипите на ЦСКА, Академик (София), Домжале (Словения), Черноморец (Бургас), Литекс и Ботев (Луковит).
„С Райчев и Селимински вече сме се договорили. Продължаваме да работим за подсилване на тима. Няма да крия, че не сме доволни от представянето през есента. Изостанахме много и няма как да не търсим решение за вдигане на нивото. Миньор трябва да се цели високо и ние като ръковство ще вземем мерки. Бездушието не ни устройва“, заяви членът на УС Денислав Захариев.
„Преговорите за нов старши треньор вървят с пълна сила. Очаквам до 10-на дни да има договореност и се надявам от пролетта да покажем лице, което приляга на Миньор“, допълни Захариев.

С подкрепата на: