„Миньор“ прегази „Перун“ с 5:0

Калоян Йосифов с 4 гола за успеха

Снимка: zapernik.com
08:39 - 25/08/2019

Миньор прегази Перун (Кресна) с 5:0 и оглави еднолично групата с пълен актив от точки. Четири гола за победата реализира Калоян Йосифов.
Перничани започнаха с настроение мача и още в 3-та минута бяха напред в резултата. Томислав Павлов центрира остро от фланга и Йосифов с глава прати топката в долния десен ъгъл.
Ранният гол успокои момчетата на Юрий Васев, които до почивката поставиха съперника си в състояние гроги.
В 32-та минута Йосифов асистира на Даниел Гогов за 2:0, а в самия край на първата част направи преднината на Миньор класическа. В последните секунди на полувремето и гредата помогна на гостите след удар на Йосифов.
След почивката всичко по-интересно продължи да се случва пред вратата пазена от Любомир Георгиев. Пълното превъзходство на „чуковете“ се изрази в още две попадения на Калоян Йосифов в 67-та и 70та минути. Освен двата гола перничани създадоха половин дузина чисти голови възможности и при по-добра концентрация при завършващия удар победата им можеше да е двуцифрена.
Двубоят бе наблюдаван от около 500 зрители, от които 20 от Кресна. Привържениците на Перун обаче не издържаха до края и си тръгнаха от стадиона в средата на втората част.

С подкрепата на: