„Миньор“ пак удари „Чавдар“ с 1:0

Даниел Гогов се разписа с глава за успеха

Снимка: Десислава Зонева
23:30 - 10/05/2017

Миньор отново победи Чавдар (Етрополе) с 1:0 и се приближи макар и леко до „безапелационния“ лидер Струмска слава. Изненадващо радомирци, които „газят“ наред, допуснаха втора загуба от началото на сезона и отново от Сливнишки герой този път с 3:2.
Мачът в Перник започна равностойно, като гостите владееха повече топката, но чистите положения бяха пред тяхната врата. В 11-та минута Денислав Балев бе изведен зад защитата на гостите, но в опита си да прехвърли вратаря, прехвърли и вратата. Етрополци също отвърнаха с пропуск. В 16-та минута Леонтиев се намеси неубедително, но Симеон Вешев не уцели опразнената врата.
Последваха добри минути за домакините. В 28-та минута Ризов получи пас от дълбочина, но в последния момент бе изпреварен от Христо Матев.
Най-футболният момент през първата част бе в 32-та минута. Парашкевов центрира отдясно, Лазаров свали топката към Павлов, но силният му удар бе отразен от Матев.
След почивката още в 50-та минута Денислав Балев пропиля 100%-ва възможност от 3 метра.
С течение на времето гостите рядко поглеждаха в предни позиции и всячески се опитваха да се докопат до точката. За анти-футбола си етрополци бяха наказани в 81-та минута. 16-годиштната резерва Кристиян Слишков извади перфектна топка отдясно и Даниел Гогов я прати в мрежата с глава, донасяйки 3-те точки за Миньор.

С подкрепата на: