„Миньор“ намери още един партньор в лицето на OSHEE

Продуктите на фирмата ще помагат при възстановяването на футболистите ни

Снимка: minyor-pernik.bg
17:15 - 31/08/2018

Ключов елемент за доброто представяне е правилната хидратация. Нашите партньори от OSHEE ще осигуряват на отбора ни изотонични напитки, витаминови води и енергийни шотове.
Изотоничните напитки OSHEE се базират на професионално разработени формули, съдържащи електролити, витамини и въглехидрати за оптимална хидратация, които повишават издръжливостта и дават допълнителна енергия по време на физическо натоварване. Специално за сериозни атлети, екипът на OSHEE създаде усилени формули изотонични напитки и с добавени незаменими аминокиселини BCAA, колаген, витамини и калий.
Като добавка, състезателите получават и води, обогатени с витамини и минерали, енергийни напитки с високо съдържание на магнезии и други важни минерали.
Любителите на спорта и здравословния начин на живот могат да намерят напитките както в големите хранителни супер и хипермаркети, така и в по-малките хранителни търговски обекти: бензиностанци, онлайн магазини, също и много спортни и фитнес зали, футболи игрища, тенис кортове и др.

С подкрепата на: