Миньор и Спартак (Варна) се разбраха за трансфера на Божидар Васев

Клубът прояви разбиране към желанието на играча. “Благодарим му за себераздаването и професионализма”, заяви Велизар Димитров

Снимка: minyor-pernik.bg
14:16 - 04/06/2022

Голмайсторът на Миньор Перник през миналия сезон Божидар Васев ще продължи кариерата си в Спартак Варна. Ръководствата на двата клуба постигнаха споразумение по трансфера, като жълто-черните проявяват разбиране към желанието на играча да подсили тима, който през следващата кампания ще е част от елита.
“Благодарим на Божидар за себераздаването и професионализма, които прояви с екипа на Миньор. Пожелаваме му здраве и бъдещи успехи”, заяви изпълнителният директор на жълто-черните Велизар Димитров.
“Прекарах страхотни 18 месеца в Перник. Бях част от един прекрасен колектив. Искам да благодаря за помощта и разбирането, което получих от всички. Поклон пред ръководителите, треньорите, моите съотборници и всички хора, които работят за клуба. Желая успех на Миньор и вярвам, че клубът ще изпълни поставените цели. Благодаря на феновете за подкрепата. Пожелавам им много победи и щастливи моменти с любимия отбор! Те и Миньор Перник ще останат завинаги в сърцето ми. Благодаря и до нови срещи!”, заяви Васев, който в понеделник ще започне подготовка с тима от Варна.

С подкрепата на: