„Миньор“ и „Добруджа“ отново не се победиха

Двата състава направиха второ 0:0 помежду си

Снимка: minyor-pernik.bg
10:39 - 21/03/2021

Миньор и Добруджа завършиха 0:0 в мач от поредния кръг на Втора лига.Срещата се игра на стадион „Дружба“ в Добрич, а равенството е второ между двата отбора за сезона, след като повториха резултата от есента.
Перничани бяха по-активния отбор и създадоха няколко добри положения, но не успяха да намерят път към мрежата на домакините.
Първата ситуация за гол се откри пред Борислав Будинов. В 15-та минута нападателят бе изведен зад защитата от Божидар Васев, но силният му удар премина на сантиметри от левия горен ъгъл. Малко по-късно след разбъркване в наказателното поле на домакините, топката попадна в Анжело Кючуков, който от 10-на метра стреля към опразнената врата, но след рикушет в защитник се стигна само до корнер.
В последните секунди на полувремето бе и най-спорния момент в мача. Любомир Христов центрира отдясно, а Цветан Илиев игра с ръка в наказателното поле. Въпреки претенциите на „чуковете“, главният рефер Димо Димов не посочи бялата точка.
През втората част надмощието на Миньор продължи, но защитата на Добруджа издържа. В двубоя „чуковете“ изпълниха 8 корнера срещу два за домакините.

С подкрепата на: