Децата на „Миньор“ вдигнаха Купата

Надпреварата бе организирана от Община Перник, ОС на БФС и ФК "Миньор"

Снимка: Десислава Зонева
15:10 - 29/10/2017

Децата на Миньор вдигнаха Купата на поредния турнир, организиран съвместно от Община Перник, ОС на БФС и ФК Миньор. Надпреварата се проведе на новоизграденото игрище в двора на 9-то училище и противопостави отборите на Металург 1957, Метал 2002, Ботев (Батановци) и Миньор.
„Жълточерните“ завършиха турнира с две победи и едно равенство и заслужиха златните медали. Втори останаха малките футболисти на Ботев, а с бронзови медали си тръгнаха момчетата на Металург 1957 и Метал, заели съответно трето и четвърто място.
Наградите бяха връчени от изпълнителния директор на Миньор Светлозар Райков, председателя на ОС на БФС Валентин Лазаров и старши треньора на Миньор Данаил Бачков.
„Радваме се, че турнирите, които организираме се превръщат в празници за децата. Нарочно решихме да спонсорираме състезания между най-малките, тъй като те не участват в първенства. Виждате с каква жар играят малчуганите. Заедно с Общината и БФС ще продължим да развиваме тази инициатива“, сподели изпълнителния директор на Миньор Светлозар Райков.

С подкрепата на: