Данаил Бачков подаде оставка след загуба в Елин Пелин

Само 5-ма привърженици подкрепиха отбора

Снимка: Десислава Зонева
22:45 - 27/09/2017

Старши треньорът на Миньор Данаил Бачков подаде оставка минути след загубата от Елин Пелин с 1:0. „Чуковете“ повториха под индиго представянето си в Разлог и пропуснаха възможността да се приближат към челните места. Само 5-ма привърженици видяха поредния резил в „жълто-черно“.
Срещата започна с по-активна игра на гостите и още в 1-та минута Ризов пропусна да открие резултата. В 22-та минута вратарят на домакините извади удар на Антон Киров, а при последвалия корнер Гогов би на сантиметри покрай вратата.
Проблемите в Миньор проличаха между 30-та и 40-та минути, когато домакините изпълниха 4 последователни корнера, довели до паника в наказателното поле на перничани.
В самия край на полувремето шут на Любо Христов като по чудо не попадна във вратата на домакините.
През втората част футболистите на Миньор бяха неузнаваеми. Перничани трудно връзваха играта и дадоха шанс на съперника си да повярва, че може да бие. Нещо повече в 64-та минута след пробив отляво Иван Зайков успя да шутира, а рикуширалата от крака на Любо Илиев топка изписа странна парабола и попадна в мрежата зад Леонтиев.
До края „чуковете“ така и не успяха да отвърнат на удара и записаха срамна загуба.
В следващия кръг Миньор приема Вихрен и само от поведението на футболистите на трена ще зависи дали оставката на Данаил Бачков ще бъде приета.

С подкрепата на: