Данаил Бачков остава начело на „Миньор“

Първото място е поставената цел пред отбора

Снимка: Десислава Зонева
05:58 - 15/06/2017

Данаил Бачков да продължи да води Миньор и през следващия сезон, реши Управителния съвет на клуба. Младият специалист бе назначен временно като старши треньор в последните кръгове на отминалото първенство и сега бе утвърден за постоянно. Първата задача пред Бачков е работата по селекцията и вдигане нивото на отбора с оглед на целите пред Миньор, а те са първото място в Югозападната Трета лига и връщане в професионалния футбол.
Преди няколко дни отборът бе разпуснат във ваканция, която ще продължи до началото на юли. Преди последната тренировка футболисти и треньори получиха възнагражденията си за последния месец и започват на чисто новото първенство. През сезона в Миньор нямаше финансови проблеми, но няколко грешни стъпки срещу слабаци лишиха пернишкия клуб от първото място в класирането.
„Ще продължим да работим в посока осигуряване на по-голям и стабилен бюджет, за да има още по-добри условия за работа. Гледаме и към школата, където искаме да оптимизираме работата, за да може повече наши момчета да попълват първия състав. Треньорите имат пълната свобода в търсенето на нови попълнения. Нашето желание е отборът да играе футбол, който да се харесва на феновете ни и те отново да пълнят стадиона.“, заявиха от УС след края на заседанието.

С подкрепата на: