Владимир Манчев се присъедини към „Миньор“

Божидар Васев, Борис Галчев и Мирослав Будинов стартираха с "жълточерните"

Снимка: zapernik.com
15:54 - 06/01/2021

Бившият национал Владимир Манчев се присъедини към Миньор, влизайки в щаба на Христо Янев. През пролетта, игралият във Франция и Испания специалист ще бъде помощник при „чуковете“, като днес бе и дебютната му тренировка. Преди първото занимание за годината на Миньор бяха представени и трите нови попълнения – Божидар Васев, Борис Галчев и Мирослав Будиов, които през есента бяха в редиците на елитния Царско село.
„Новите футболисти са с много опит и качества. Разчитам на техния професионализъм. Надявам се именно с техните качества да вдигнем нивото на отбора“, каза наставникът Христо Янев.
Треньорът сподели, че целта му е била да събере играчи, които имат много опит, за да може младите момчета в състава да имат опора и подкрепа, да почерпят положителен пример.
Янев е категоричен, че трябва да се интегрират в отбора колкото се може повече момчета от школите на Миньор, за да може той да запази идентичността си.
„Миньор трябва да запази позицията си във втора лига, целта ни е да изградим отбор, който да започне за побеждава“, категоричен е Христо Янев.
До края на седмицата футболистите ще преминат през тестове за Ковид-19 и функционални изследвания, а от понеделник заминават на подготвителен лагер в Сандански. През подготвителния период са предвидени и 5 контролни срещи, като до този момент са ясни три от съперниците Марек, Септември (София) и Ботев (Ихтиман).

С подкрепата на: