Важна среща в Миньор: Шефовете поискаха промяна, футболистите я обещаха

Треньорска рокада не стои на дневен ред при жълто-черните, чуковете се разделиха с Андреас Васев

16:50 - 08/09/2022

“Коренна промяна в играта, поведението на терена и резултатите”, това поиска клубното ръководство на Миньор Перник от футболистите на жълто-черните.

Разговорът бе част от проведената среща на стадион “Миньор” между играчите, треньорското ръководство, градската управа изпълнителният директор на чуковете Велизар Димитров, както и част от лидерите на агитката. На срещата, на която присъства и кметът на Перник Станислав Владимиров бе поставен ултиматум пред футболистите, като целта им е да покажат коренно различен облик на тима още в следващите три мача.

От срещата стана ясно, че шефовете на клуба стоят твърдо зад наставника Христо Янев и треньорска рокада не стои на дневен ред.

В подкрепа на своя треньор се изказаха и лидерите на тима, според които вината за незадоволителните резултати и слабата игра е изцяло в състезателите.

По време на разговорите бе потушено и напрежението между състезателите и привържениците на клуба, като ултрасите се съгласиха, че “събличането на играчи” е твърде крайна мярка, а в замяна получиха уверение, че ще видят много повече старание и сърцата игра по време на мачовете на Миньор Перник.

 

С подкрепата на: