Андреас Васев: Не гледаме класирането, в Монтана ще играем за честта на Перник

Капитанът на Миньор Перник Андреас Васев сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си за предстоящия мач с Монтана.

Снимка: minyor-pernik.bg
08:06 - 31/03/2022

“Усещам положителната емоция във всички мои съотборници. Знаем, че ще се изправим срещу добър отбор, който разполага с класни състезатели, но ще направим всичко възможно да използваме слабостите им и да победим. Ще излезем на терена единствено с мисълта за победа”, заяви Васев.
“Отлично осъзнаваме, че сме в много добра позиция да атакуваме промоция в елита, но това единствено повдига емоцията в отбора. В момента не гледаме класирането и не правим сметки. Във всеки мач ние излизаме с единствената идея да защитим по най-добрия начин името на клуба. Играем за честта на Перник. Точките ще броим в края”, категоричен бе капитанът на чуковете.
“Вярвам, че и в Монтана, както е при всяко гостуване ще усетим подкрепата на нашите фенове. Убеден съм, че те ще бъдат на трибуните и както много често се случва, когато играем извън Перник, те ни карат да се чувстваме като у дома си”, завърши Васев.

С подкрепата на: